Trappenhuis stofferen.


In de afgelopen jaren ben ik me steeds meer gaan specialiseren in het stofferen van trappenhuizen in gemeenschappelijke ruimtes
Oorzaak hiervan is dat ik steeds meer benaderd werd door Vve’s beheerders en makelaars.

In deze jaren ben ik erachter gekomen dat de grootste klacht is het onveiligheid omdat veel trappenhuizen is slechte staat zijn waarbij vaak tapijt los op de trap legt.
Ook geluidsoverlast is vaak een reden daar er veel trappen wel gestoffeerd zijn maar
zonder ondertapijt. Ondertapijt is hierbij nog belangrijker dan het tapijt zelf.


In deze jaren ben ik met een product gaan werken waarbij ik tapijt gebruik wat o.a.

. Brandvertragend is (incl. certificaat)
. Zeer slijtvast is
. Makkelijk schoon te maken is (lekkende vuilniszak-vuile schoenen enz.)
. Zeer betaalbaar is
. Daarbij gebruik ik een ondertapijt-ondervloer wat zeer geluiddempend is (30DB)

Mijn werkwijze gaat op de volgende wijze:

Bij benadering maak ik een afspraak om het trappenhuis te bekijken /adviseren en eventueel in te meten voor een offerte uiteraard neem ik dan de tapijtstaal mee.
Ik mail u de offerte
Bij akkoord maken we een afspraak voor het verwijderen van de oude materialen voordat het trappenhuis eventueel geschilderd gaat worden.
Daar ik bij de eerste afspraak het trappenhuis al ingemeten heb kom ik het trappenhuis stofferen en heb ik het tapijt al voor gesneden en kan ik direct starten met stofferen hierdoor is het stofferen in 1 dag gereed.
Als het stoffeerwerk gereed is wordt het tapijt keurig netjes gestofzuigd en wordt het afsnijdsel in vuilniszakken meegenomen.
Kortom een all-in kant en klaar parket waarbij u behalve te zorgen dat de ruimtes en trappen leeg zijn voor aanvang niets hoeft te doen.

Ook voor treden die uitgesleten zijn hebben we een oplossing waar de treden worden uitgevlakt en voorzien van een plaatje multiplex zodat de treden weer mooi vlak zijn en uw tapijt niet sneller gaat sluiten.
Heeft u interesse na hetgeen wat u gelezen heeft vul het offerte formulier van mijn website in of mail naar trapstoffeerder@hotmail.com bellen kan natuurlijk ook 0655887704

Graag hoor ik van u.