Beoordelingen *****

Pieter Bas

15 maart 2019 om 10:26
Evert is een fijne man die zijn afspraken nakomt. Hij werkt vakkundig, vlug en netjes en ruimt na afloop de rommel op. Hij hanteert scherpe prijzen en levert kwaliteit.
Een aanrader!

Evert
26 maart 2019 om 09:11
Dank voor uw reactie veel plezier met uw tapijt 😃

Charlotte Heman


18 maart 2019 om 21:01
Erg tevreden met het resultaat. Nette vakman, maak schoon en laat alles keurig achter.

Evert
26 maart 2019 om 09:11
Dank voor uw reactie veel plezier met uw tapijt 😃m

Jeroen Speet


23 maart 2019 om 14:16
Op 22 maart was het dan zover, Evert kwam hier de trap en de overloop stofferen. Wat hij belooft maakt hij waar. Vakkundig, netjes en in een ochtend alles klaar. De prijs / kwaliteit verhouding is perfect. Als je nog zou twijfelen, niet meer doen, bel Evert voor een afspraak.

Evert
26 maart 2019 om 09:12
Dank voor uw reactie veel plezier met uw tapijt 😃

.

Kuller

31 maart 2020 om 07:17
Evert Heel erg bedankt voor het mooie werk dat je afgeleverd hebt
Trap en overloop weer netjes

Ed en Corina.


31 maart 2019 om 17:12
Zaterdag is evert bij ons in assendelft geweest om een trap te doen inclusief zijkanten
Van te voren wat contact gehad via Whatsapp dat verliep prima hij had zelfs eerder tijd voor ons maar helaas moesten we zelf werken
Hij was keurig op tijd en heeft snel en netjes gewerkt
We zijn erg tevreden over het resultaat
Een echte aanrader en een gezellige man en werkt tegen een mooi tarief

Evert
10 april 2019 om 15:15
Bedankt voor de beoordeling
Grt Evert

Tom


3 april 2019 om 08:06
Het resultaat dat Erik levert is super; een goede kwaliteit tapijt ( Solution Dyed materiaal) tegen een mooie prijs en super sterk gemonteerd op de trap. Zonder twijfel raden wij Evert aan, hij werkt netjes, komt alle beloftes na en liet geen vuiltje achter. Wat wil je nog meer?

Evert
10 april 2019 om 15:15
Bedankt voor de mooie beoordeling
Grt Evert

Jan Waaijman


4 april 2019 om 19:31
Jan en Ineke
Donderdag 4 april heeft Evert bij ons twee trappen en een overloop bekleed.
Vanaf het eerste moment al een goed contact.
Goede afspraken, goede prijsverhouding, een zeer goede kwaliteit en nog snel ook.
Alles keurig achtergelaten.
Zoekt u iemand voor uw trapbekleding, u hoeft niet verder te zoeken, echt een vakman.

Evert
10 april 2019 om 15:14
Dank voor de mooie beoordeling
Grt Evert

.

M. Chinn


30 september 2019 om 21:09
Wij zijn ook erg tevreden met het werk van Evert. Onze trap werd voor een scherpe prijs vakkundig bekleed in een paar uurtjes. Dankje!

Helma Timmermans-Grenier


8 april 2019 om 19:31
Maandag 8 april – Evert heeft vandaag onze trap gedaan in stoer grijs – “op zijn Volendams”, dus met zijkantjes. Wat een vakman, snel, efficient, en werkt zeer netjes. Was een verrassing voor mijn man was het een cadeau, een verrassing en hij was er erg blij mee. Ik vind Evert een specialist in zijn vak, maar los van het goede werk dat hij levert, gewoon een fijne vent! Dus niet wachten, maar bellen!

Evert
10 april 2019 om 15:14
Dank je voor de mooie beoordeling
Grt Evert

Erwin Bouwman


25 april 2019 om 19:37
Deze week heeft Evert Krikke de trappen van het gezamenlijke trapportaal van onze VVE bekleed met een luxe variant tapijt. Het resultaat is verbluffend mooi. Wij en bezoekers zijn onder de indruk. Door het dikke ondertapijt is het ook nog eens geluiddempend.
Alles is snel gelegd en netjes achtergelaten.
We zijn zeer tevreden, ook over de scherpe prijs.

Evert
28 april 2019 om 15:06
Dank je voor de beoordeling Erwin
Groet Evert

Ria


9 mei 2019 om 20:25
Wij hadden Evert gebeld om te komen kijken naar onze trap die wilde wij laten stofferen hij had stalen bij zich zo dat wij een keuze konden maken de trap is erg mooi geworden we zijn er heel tevreden over.
Evert is leuk in de omgang en een echte vakman Hij is aan te bevelen.

AB autoverhuur.


21 mei 2019 om 18:16
Vandaag op onze zaken van AB autoverhuur in Haarlem aan het Houtplein en aan de Kuppersweg heeft detrapstoffeerder de entree’s gestoffeerd. Wat een vakman super blij mee, een visitekaartje voor ons bedrijf.
Keurig op tijd en correcte prijzen. Evert bedankt voor je geleverde dienst en bevelen je zeker aan bij onze klanten.

Evert
29 mei 2019 om 18:51
Dank voor de mooie beoordeling 👊🏻

Vanessa


28 mei 2019 om 16:41
Vakkundige vriendelijke man. Die prachtig mooi werk aflevert voor een scherpe prijs. Hij werkt snel en ruimt de rommel weer netjes op. We zijn zo blij met de trap. Echt een aanrader, dus twijfel niet langer…

Evert
29 mei 2019 om 18:53
Dank voor de mooie beoordeling
Veel plezier met uw tapijt
Grt Evert

Juul.


8 mei 2020 om 11:49
Wij zijn heel tevreden over de stoffering van het trappenhuis door Evert.
Hij is duidelijk, komt zijn afspraken na en werkt netjes.
Een vakman!

Kian


4 juli 2019 om 19:08
Evert was erg flexibel en heeft superwerk afgeleverd; erg blij mee! Echte vakman en erg aardig!

Joyce Schotte

12 augustus 2019 om 05:24
Wij zijn enorm tevreden met het werk van Evert. Hij is snel, en werkt super netjes. Daarbij is hij ook een enorm vriendelijke man.
Wij raden hem zeker bij iedereen aan

J.S.


15 december 2019 om 12:55
Kort maar krachtig: heel erg goed. Werkte iedereen maar zo prettig..

M. Florijn


24 maart 2020 om 18:29
Vandaag mijn trap laten stofferen door Evert. Ook in deze rare tijd kwam hij op “gepaste afstand” zijn afspraak na om mijn trap weer een mooi uiterlijk te geven. Super snel en netjes! Erg blij met het resultaat🙂 En inderdaad zoals eerdere reacties hierboven scherp geprijsd.

Zou zeker Evert aanraden als je een aardige netjes werkende en vakkundige man zoekt!

Astrid


15 juli 2020 om 16:25
Vandaag heeft Evert de zoldertrap bekleed. Top gedaan weer net zoals 5 jaar geleden onze andere trap.
Evert komt zijn afspraken na werkt netjes en ruimt op.

Al met al een vakman die ik bij iedereen kan aanbevelen

Simone Kalkoene


12 december 2020 om 20:56
Evert heeft vier weken geleden bij ons twee trappen bekleed en tot en met de dag van bekleden is alles top gegaan; snelle en duidelijke communicatie, snelle reactietijd, scherp geprijsd, korte wachttijd, werkt netjes én heel vriendelijke man. Heel tevreden klanten hier!

Mildred


Mijn trap super mooi en netjes gestoffeerd

Mooie prijs en super aardige vent
Evert bedankt

Robbert
 

Evert is een vakman pur sang. Heeft echt de kers op de taart gezet in ons monumentale pand met een prachtig stukje vakwerk op de trappen, hal en overloop en master bedroom. Van harte aanbevolen

Evert Krikke

Bedankt voor de Mooie Beoordeling

Jan

Het is alweer twee jaar geleden dat wij onze trap hebben laten stofferen met smartstrand sensation door Evert.
Na twee jaar intensief gebruik is het tapijt nog net zo mooi en fris om te zien als toen het werd gestoffeerd.
Evert, je hebt niets te veel gezegd!
Ik kan je bij iedereen aanbevelen.
Gr Jan

Evert Krikke

Bedankt goed om te horen

Evert heeft vakwerk verricht! Ik weet stiekem van mezelf dat ik een lastige klant ben – erg kritisch en veel gemiemel over details. Ik houd er gewoon van als het mooi is en duurzaam! Heb werkelijk niets aan te vullen op Evert z’n werk, echt top! En een fijne man om over de vloer te hebben. Dikke 10 – zou zijn werk aan iedereen aanraden. Succes Evert!

Bedankt voor de mooie beoordeling, veel plezier met je tapijt!

Gr. Evert

 

We zijn wederom heel blij met het werk van Evert! Ons derde huis waar hij een trap heeft bekleed. Goed advies gekregen over de kleur en type tapijt. Mooi werk, altijd netjes en snel en ook nog eens superaardige man. Voorlopig gaan we niet meer verhuizen, maar mocht het toch gebeuren, dan bellen we Evert weer!

Bedankt voor de mooie beoordeling! Mochten jullie nog gaan verhuizen dan kunnen jullie me altijd bellen.

Gr Evert

Evert geeft goed en eerlijk advies waardoor een goede offerte ontstaat. Prijs-kwaliteit is daardoor top! De uitvoering is snel, vakkundig en erg netjes. Wij zijn super blij met ons nieuwe trappenhuis! Wij raden De Trapstoffeerder dan ook zeker aan.