31 thoughts on “Schrijf een beoordeling.

 1. Evert is een fijne man die zijn afspraken nakomt. Hij werkt vakkundig, vlug en netjes en ruimt na afloop de rommel op. Hij hanteert scherpe prijzen en levert kwaliteit.
  Een aanrader!

 2. Op 22 maart was het dan zover, Evert kwam hier de trap en de overloop stofferen. Wat hij belooft maakt hij waar. Vakkundig, netjes en in een ochtend alles klaar. De prijs / kwaliteit verhouding is perfect. Als je nog zou twijfelen, niet meer doen, bel Evert voor een afspraak.

 3. Zaterdag is evert bij ons in assendelft geweest om een trap te doen inclusief zijkanten
  Van te voren wat contact gehad via Whatsapp dat verliep prima hij had zelfs eerder tijd voor ons maar helaas moesten we zelf werken
  Hij was keurig op tijd en heeft snel en netjes gewerkt
  We zijn erg tevreden over het resultaat
  Een echte aanrader en een gezellige man en werkt tegen een mooi tarief

 4. Het resultaat dat Erik levert is super; een goede kwaliteit tapijt ( Solution Dyed materiaal) tegen een mooie prijs en super sterk gemonteerd op de trap. Zonder twijfel raden wij Evert aan, hij werkt netjes, komt alle beloftes na en liet geen vuiltje achter. Wat wil je nog meer?

 5. Jan en Ineke
  Donderdag 4 april heeft Evert bij ons twee trappen en een overloop bekleed.
  Vanaf het eerste moment al een goed contact.
  Goede afspraken, goede prijsverhouding, een zeer goede kwaliteit en nog snel ook.
  Alles keurig achtergelaten.
  Zoekt u iemand voor uw trapbekleding, u hoeft niet verder te zoeken, echt een vakman.

 6. Maandag 8 april – Evert heeft vandaag onze trap gedaan in stoer grijs – “op zijn Volendams”, dus met zijkantjes. Wat een vakman, snel, efficient, en werkt zeer netjes. Was een verrassing voor mijn man was het een cadeau, een verrassing en hij was er erg blij mee. Ik vind Evert een specialist in zijn vak, maar los van het goede werk dat hij levert, gewoon een fijne vent! Dus niet wachten, maar bellen!

 7. Deze week heeft Evert Krikke de trappen van het gezamenlijke trapportaal van onze VVE bekleed met een luxe variant tapijt. Het resultaat is verbluffend mooi. Wij en bezoekers zijn onder de indruk. Door het dikke ondertapijt is het ook nog eens geluiddempend.
  Alles is snel gelegd en netjes achtergelaten.
  We zijn zeer tevreden, ook over de scherpe prijs.

 8. Wij hadden Evert gebeld om te komen kijken naar onze trap die wilde wij laten stofferen hij had stalen bij zich zo dat wij een keuze konden maken de trap is erg mooi geworden we zijn er heel tevreden over.
  Evert is leuk in de omgang en een echte vakman Hij is aan te bevelen.

 9. Vandaag op onze zaken van AB autoverhuur in Haarlem aan het Houtplein en aan de Kuppersweg heeft detrapstoffeerder de entree’s gestoffeerd. Wat een vakman super blij mee, een visitekaartje voor ons bedrijf.
  Keurig op tijd en correcte prijzen. Evert bedankt voor je geleverde dienst en bevelen je zeker aan bij onze klanten.

 10. Vakkundige vriendelijke man. Die prachtig mooi werk aflevert voor een scherpe prijs. Hij werkt snel en ruimt de rommel weer netjes op. We zijn zo blij met de trap. Echt een aanrader, dus twijfel niet langer…

  1. Wij zijn heel tevreden over de stoffering van het trappenhuis door Evert.
   Hij is duidelijk, komt zijn afspraken na en werkt netjes.
   Een vakman!

 11. Wij zijn enorm tevreden met het werk van Evert. Hij is snel, en werkt super netjes. Daarbij is hij ook een enorm vriendelijke man.
  Wij raden hem zeker bij iedereen aan

 12. Vandaag mijn trap laten stofferen door Evert. Ook in deze rare tijd kwam hij op “gepaste afstand” zijn afspraak na om mijn trap weer een mooi uiterlijk te geven. Super snel en netjes! Erg blij met het resultaat🙂 En inderdaad zoals eerdere reacties hierboven scherp geprijsd.

  Zou zeker Evert aanraden als je een aardige netjes werkende en vakkundige man zoekt!

 13. Vandaag heeft Evert de zoldertrap bekleed. Top gedaan weer net zoals 5 jaar geleden onze andere trap.
  Evert komt zijn afspraken na werkt netjes en ruimt op.

  Al met al een vakman die ik bij iedereen kan aanbevelen

 14. Evert heeft vier weken geleden bij ons twee trappen bekleed en tot en met de dag van bekleden is alles top gegaan; snelle en duidelijke communicatie, snelle reactietijd, scherp geprijsd, korte wachttijd, werkt netjes én heel vriendelijke man. Heel tevreden klanten hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *