Beoordelingen;

duim omhoog81 x

duim omlaag 3 x

   

Stoffering trap overloop kamertje in Nederhorst den berg

Geplaatst door moeder van 2 op 14 okt. '17  |  11½ jaar actief op Marktplaats

Evert is een goede vakman,serieus in wat hij doet!
goede prijs voor vakwerk,snel en zeer netjes.Ik kan u dus zeker Evert aanbevelen!


Dank voor de beoordeling
Veel plezier met het tapijt en sterkte met uw man

Trap stofferen in Weesp

Geplaatst door Noraly op 22 aug. '17  |  6½ jaar actief op Marktplaats

Evert heeft mijn trap in Weesp gestoffeerd en ik ben zeer tevreden.

Ik werd heel snel teruggebeld en Evert kwam nog diezelfde week bij mij langs met stalen stof. Hij gaf goed advies en had een ruime keuze. De afspraak kon op een zaterdag waar ik erg blij mee was en qua prijs vraagt Evert zeker niet teveel. Kortom ik raad Evert zeker aan mede vanwege zijn vriendelijkheid en het meedenken. Groet Noraly


Dank voor beoordeling 
Grt Evert

Trap bekleden in Hoofddorp.

Geplaatst door de vries op 17 apr. '17  |  11 jaar actief op Marktplaats
Zoekt u iemand om de trap te bekleden, dan is Evert de beste keuze! Vakkundig, klantvriendelijk en alles is opgeruimd als hij weer weg gaat. En dat alles voor een schappelijke prijs en met garantie.

Badkamer in apeldoorn.

Geplaatst door angelo walet op 23 feb. '17  |  1½ jaar actief op Marktplaats
slechte service neemt niet op

 

Pardon 
Ik weet niet eens dat u gebeld heeft
En ter uwer informatie u zit buiten mijn werkgebied 
Mijn bedrijf zit in Diemen 
Dus een beetje voorbarig

Twee trappenhuizen bekleed in Amsterdam.

Geplaatst door Ellen op 23 feb. '17  |  12 jaar actief op Marktplaats
Twee trappenhuizen in Amsterdam vakkundig en in korte tijd bekleed, voor een hele goede prijs. Een eerlijk, professioneel en heel aardige vakman, die weet wat hij doet. Zeer aan te bevelen!

 

Dank voor de mooie beoordeling
Grt Evert

Trap bekleden in Amsterdam.

Geplaatst door Kapje op 13 jan. '17  |  5 jaar actief op Marktplaats
Evert is een echte vakman, weet wat ie doet en wat ie kan. Hij is enthousiast, denkt mee en houdt zich aan zijn afspraken, is transparant en goed bereikbaar. Een handson, no nonsense persoon. Hij doet wat ie zegt en zegt wat ie doet. Het bekleden ging snel, proffesioneel en voor een (naar mijn idee) goede prijs. Na dagen van verhuisstress was mijn humeur weer helemaal opgefleurd toen de trap af was. Top, top, top werk. Evert je bent een topper en ik beveel je absoluut aan!

 Trap stofferen in Zaandam

Geplaatst door Eray op 10 jan. '17  |  12 jaar actief op Marktplaats

Ik heb deze man al 2 x gebeld om af te spreken. Hij zegt telkens zijn agenda niet bij zich te hebben en 'morgen' terug te bellen. Agenda is zeker goed verstopt..


Mijn excuus
Heb een verhuizing achter de rug, erg druk met het bedrijf gehad ivm de feestdagen en ben u helaas vergeten terug te bellen
U had nog even een berichtje kunnen sturen
Jammer van deze beoordeling ben normaal best stipt met het terug bellen naar de klant.

Dubbele trap bekleden in amsterdam

Geplaatst door Rinke op 21 jun. '16  |  7 jaar actief op Marktplaats
Superaardige kerel, fijne prijs, goed en netjes werk, precies zoals afgesproken. Graag aanbevolen.

Trappen gestoffeerd in Zwanenburg

Geplaatst door Boon op 21 jan. '16  |  8½ jaar actief op Marktplaats
Bij mij zijn recent twee trappen gestoffeerd een open en een dichte trap. Ik ben zeer tevreden. Goed advies, komt precies op tijd, werkt netjes, betaalbare prijs. Ik zou Evert aan iedereen aanbevelen.
Groetjes Marlo een zeer tevreden klant

Stofferen van trappen en overlopen in Amsterdam

Geplaatst door Alice op 17 jan. '16  |  7½ jaar actief op Marktplaats
Evert heeft prachtige tapijten voor heel scherpe prijzen.
Hij denkt goed mee met wat handig is om uit te kiezen (onderhoud en al dan niet huisdieren), en wat mooi staat.
Hij is snel en duidelijk over wat er allemaal bij komt kijken en dus wat er op de factuur komt.
Nogmaals dank Evert!

Trappen stofferen in Hoogkarspel

Geplaatst door Astrid op 12 jan. '16  |  8 jaar actief op Marktplaats
Ook wij hebben Evert via Marktplaats "gevonden"....
Wij wilden de beude trappen in huis laten stofferen.
Nou dat is 4 januari 2015 gedaan door Stephan en hoe.....!
Het resultaat mag er zijn....!!
Een open trap is rondom gestoffeerd en de andere naar de zolder-etage alleen de treden en de stootborden.
Zij zijn beide zo mooi geworden en met heel veel liefde en vakmanschap door Stephan bekleed met een prachtig stuk tapijt met rubber ondertapijt voor een erg geschikte prijs !!
Dit adres is echt een aanrader wanneer je kwaliteit wenst en erg geschikte ambachtslieden over de vloer....!

Herman en Astrid, Hoogkarspel

trapstoffeerder in Amsterdam

Geplaatst door Marktplaatsers op 02 jan. '16  |  9 jaar actief op Marktplaats
Een fantastische vakman. Snel, accuraat, secuur, betrouwbaar, vriendelijk, probleemoplossend en mee denkend. En ook nog voor een goede prijs. Een trappenhuis om door een ringetje te halen! Vier zeer tevreden klanten!

VVE Lindengracht

2x trap stofferen met ondertapijt in Utrecht

Geplaatst door yvonne dekker op 05 dec. '15  |  3 jaar actief op Marktplaats
Evert via google gevonden en een mail via zijn site gestuurd. Hierop heeft hij direct contact opgenomen voor een afspraak en goed advies gegeven voor bekleding trap. Keurig op tijd en supersnel 2 trappen bekleed! Zit er mooi strak op! Ben superblij en heel erg tevreden over het resultaat. Heeft alles keurig opgeruimd, en raad Evert echt aan iedereen aan.

Stofferen 2 trappenhuizen 1910 blok in Amsterdam

Geplaatst door Corné op 03 dec. '15  |  10 jaar actief op Marktplaats
Twee trappenhuizen van onze VVE zijn door Evert vlot getransformeerd van lawaaige, kale ruimtes naar prachtige en stille ruimtes. Van begin tot eind goed werk en prima service. Een relaxte manier van werken en van begin ook duidelijkheid door een heldere offerte. Planning ging ook in goed overleg, wat erg prettig was. Verder ook erg tevreden over de voorgestelde aanpak, zoals een rubber onderlaag op de trap om geluidsoverlast voor buren verder te beperken. Er zijn ook stoffeerders die dat uit de offerte weglaten om vooral een lage prijs te kunnen aanbieden, maar Evert gaat duidelijk voor kwaliteit. En de prijs was daarbij ook prima. De hele VVE is erg tevreden.
Corne thanks voor de mooie beoordeling
Gr Evert

Trapbekleding in Amsterdam

Geplaatst door Pieterse op 24 okt. '15  |  8 jaar actief op Marktplaats
Ik heb Evert leren kennen via de overbuurman. Ik zag wat hij daar deed en zag meteen dat het er goed uit zag.
Ik heb dat adres en tel. nummer opgeslagen en zie hier, toen wij het hier nodig hadden, stond Evert meteen klaar. Zeer punktueel in de afspraken. Heeft heel fijn werk afgeleverd. Wij (onze VvE) zijn dan ook zeer tevreden. De trap ziet er prachtig en het geluiddempemd is echt heel fijn. Eindelijk na 20 jaar hoor ik niet meer elke voetstap. Mensen onder de 35 kg hoorde ik al niet omdat ze op een bezemsteel kwamen. Maar alles daarboven. . . was storend. Nu door het mooie tapijt dat Evert heeft aangelegd scheelt het een slok op een borrel. . . . Prima werk van Evert! Ik kan hem dan ook van harte aanbevelen. !
Groet,
Duco

Trap stofferen inc overloop. in Regio Amsterdam

Geplaatst door Bart op 13 okt. '15  |  9 jaar actief op Marktplaats
We zijn erg tevreden!
Snelle reactie, duidelijke afspraken die Evert na komt, aan huis langskomen in de avond om het tapijt uit te kunnen kiezen uit een zeer ruim assortiment. Top!
Het resultaat is ook netjes, goed gelegd. Toen na een week bleek dat er ergens net niet goed zat kwam hij ook direct langs om het bij te werken. Nog geen 5minuten werk, maar het wordt meteen geregeld.
Zeker aan te raden!

Bekleden 2 trappen in oud herenhuis in Haarlem

Geplaatst door Lady op 20 jul. '15  |  3½ jaar actief op Marktplaats
Na een teleurstelling door een lakse schilder, die te veel klussen had aangenomen en totaal zijn afspraken bij ons niet na kwam, hebben we toch maar besloten om de 2 binnen trappen te laten stofferen ipv te laten schilderen. De trappen waren ook behoorlijk beschadigd geraakt door het verwijderen van de eerdere lijmlagen. Maar dat bleek totaal geen probleem voor Evert! Alles wat Evert beloofd heeft te doen, is precies zo gegaan en het resultaat is prachtig! Het klikte ook gelijk. We hadden eigenlijk 3 offertes willen opvragen bij verschillende trapstoffeeerders, maar de klik met Evert was er direct en daarnaast was hij ook erg scherp met zijn prijs!
Evert heeft in de tussenliggende dagen waarin het bestelde materiaal bij hem geleverd werd ons nog geadviseerd over kleur en stof van de extra mat bij de voordeur die hij ook mocht plaatsen. De prutsafwerking van de tegelzetters (ontbreken van strips op alle overgangen van tegel naar ander vloer) heeft Evert ook gelijk voor ons professioneel opgelost door mooie strakke strips op de overgangen te plaatsen!
We zijn vooral tevreden over de toegankelijkheid & communicatie van Evert, zijn stiptheid qua afspraken maken en nakomen en natuurlijk ook het acurate werk & het prachtige resultaat!
Super bedankt Evert! Je krijgt op alle vlakken een 10 van ons! Als we in de toekomst nog iets te stofferen hebben, zullen we jou direct bellen en natuurlijk tot die tijd je aanbevelen bij al onze vrienden! Succes & groeten Bob en Katja!

Trap stofferen in Almere

Geplaatst door Karin op 17 jun. '15  |  3 jaar actief op Marktplaats
Na het aanvragen van een offerte nam Evert binnen enkele uren telefonisch contact met mij op voor een maken van een afspraak. De volgende ochtend kwam hij naar de situatie kijken om tapijtvoorbeelden te laten zien en een goede prijs te kunnen geven. Evert gaf direct een scherpe offerte en maakte meteen een afspraak met ons om de trap binnen twee weken te stofferen. We zijn erg blij met de gang van zaken en het het resultaat. We kunnen De Trapstoffeerder van harte aanbevelen!

Trappenhuis stofferen in Amsterdam oud-west

Geplaatst door Yanakin op 30 mei '15  |  1½ jaar actief op Marktplaats
Wij zijn erg tevreden!
Scherp geprijsd, zorgvuldig gedaan, meedenken voor offerte, alles gedaan volgens schema. Ziet er geweldig uit.

Echt een aanrader.

Trap stofferen in Amsterdam

Geplaatst door Judith op 30 mei '15  |  8½ jaar actief op Marktplaats
Aanrader! Denkt met je mee, neemt de tijd, geeft goed advies en het resultaat is super netjes, ook in de hoekjes en moeilijke plekjes. Prijs ook goed. Heel blij mee!

Trapbekleden in Purmerend

Geplaatst door van den broek op 05 mei '15  |  4 jaar actief op Marktplaats

Moest een keuze maken. Huiskamertrap schilderen (beetje maoeilijk met 2 katten), bekleden met tapijt of klickfloor. Gekozen voor tapijt. Evert kon heel snel langs komen met stalen. Goed advies gekregen. Trap bekleed niet door Evert zelf maar dat hadden we ook afgesproken. De volgende dag kwam Evert de boel inspecteren. Zag er allemaal goed uit. Ben heel tevreden. ga de zoldertrap ook laten doen door Evert. Moet even wachten want ik moet eerst daar de muur en zijkanten schilderen. Maar als dat klaar is wordt Evert zeker weer gebeld.


Gezellig dank je voor de mooie beoordeling

 


KVK 34298120